ПРОФЕСОРУ МИХАЙЛУ ФЕДОРОВИЧУ ДРУКОВАНОМУ — 75 РОКІВ - колегія, Редакційна (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2007)
20 листопада 2006 року виповнилось 75 років від дня народження Михайла Федоровича Друкованого — відомого вченого в галузі шахтобудівництва, технології буровибухових робіт та будівельного виробництва, доктора технічних наук, професора, члена редколегії нашого журналу з дня його заснування.