Про підвищення стійкості методів моделювання жорстких систем - Москвіна, С. М.; Голубєва, Т. О.; Москвін, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз та дослідження сучасних методів моделювання жорстких систем та їх стійкості, визначено проблеми, що призводять до зниження стійкості. Запропоновано декілька алгоритмів, що забезпечують стійкість методу на всьому відрізку спостереження об’єкта моделювання.