Квадратична апроксимація BRDF - Романюк, О. Н.; Ляшенко, Ю. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано нову модель дистрибутивної функції відбивальної здатності поверхні, у якій використовується поліном другого степеня. Розроблено блок для апаратної реалізації дистрибутивної функції відбивальної здатності поверхні у графічних контролерах.