Ознакововий простір моментних характеристик при розпізнаванні класів і підкласів симетричних зображень - Буда, А. Г.; Мартинюк, Т. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядається підхід до модифікації моделі по статичних моментах вищих порядків. Одержано сукупності ознак, зручних для аналізу і його реалізації пристроями розпізнавання геометричних особливостей зображення.