Стійкість циліндричних сітчастих оболонок покриття в нелінійній постановці - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
В геометрично нелінійній постановці розглянуто задачу стійкості циліндричної сітчастої оболонки покриття. Досліджено характер деформування оболонки з недосконалостями і визначено її чутливість до недосконалостей форми.