Автоматична система контролю розсіяного надвисокочастотного електромагнітного поля: інваріантний сенсор випромінювання від мікрохвильового технологічного обладнання - Водотовка, В. І.; Моставлюк, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Пропонуються методи досягнення інваріантності відносно факторів впливу на точність інформаційно-вимірювального перетворення потужності надвисокочастотного електромагнітного поля для автоматичного контролю та вимірювання рівня випромінювання від мікрохвильового технологічного обладнання.