Формування професійної спрямованості студентів спеціальностей автоматики та комп`ютерних систем управління - Петрук, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання професійної спрямованості курсу вищої математики в технічному ВНЗ, на прикладі тем "Диференціальні рівняння" та "Теорія ймовірностей і математична статистика" з використанням ігрових форм навчання та тестів.