Автоматизація технологічного процесу індукційного наплавлення композиційних покриттів на деталі сільськогосподарської техніки - Аулін, В. В.; Віхрова, Л. Г.; Бісюк, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз технологічного процесу наплавлення зміцнювальних композиційних покриттів на деталі сільськогосподарської техніки. Запропоновано автоматичну систему керування у вигляді функціональної схеми та структурну схему програмного забезпечення для автоматичної системи керування.