Управління тепловими процесами на основі нейро-нечітких моделей - Москвіна, С. М.; Ковалюк, Д. О.; Білоконь, С. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні підходи до моделювання теплових об’єктів з розподіленими параметрами, розроблено математичну модель оптимізації теплового поля на прикладі тунельної печі технологічного процесу виготовлення кераміки. Отримано нейронну та регресійну математичні моделі даного ТП, розроблено логіко-імовірнісну модель класифікації марки виробів.