Оцінка обчислювальних витрат при стисненні зображень методом JPEG та методом Крестенсона-Леві - Васюра, А. С.; Кириченко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано оцінку та порівняння обчислювальних витрат при стисненні зображень методом JPEG та методом Крестенсона-Леві у разі оброблення зображень з метою визначення найефективнішого перетворення, який дозволяє скоротити час передавання інформації і збільшує ефективність використання каналу.