Особливості проектування портативних комп’ютерних засобів з радіоканалом - Палагін, О. В.; Романов, В. О.; Галелюка, І. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено особливості проектування портативних пристроїв з радіоканалом на прикладі приладів, які розробляються в Інституті кібернетики ім. В. М. Глушкова НАН України. Показано переваги методу віртуального проектування перед натурним, розглянуто структуру віртуальної лабораторії автоматизованого проектування, яка створена в ІК НАН України.