Автоматизована віртуальна система діагностики стану організму людини - Власюк, А. І.; Месюра, В. І.; Власюк, Б. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуті принципи побудови автоматизованої віртуальної системи діагностики стану організму людини з використанням базової медичної технології - оцінки стану функціонально-енергетичної системи людини. Запропонована математична модель норми активності акупунктурного комплексу людини та розглянуті питання оптимізації трафіку в конкретній інформаційній системі