Оптимізований опис алгоритмів мультиобробки у базисі систем алгоритмічних алгебр Глушкова - Мартинюк, Т. Б.; Огороднійчук, Л. В.; Нассер, Мохамед Салем (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто опис паралельних алгоритмів сортування за методом попарного обміну в базисі систем алгоритмічних алгебр В. М. Глушкова. Проаналізовано результати варіанта модернізації сортування масиву даних.