Техніко-економічна оцінка в графічному середовищі заходів зі зменшення втрат електроенергії для прийняття оптимальних рішень - Лежнюк, П. Д.; Бевз, С. В.; Томашевський, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто побудову інформаційної системи на основі поєднання геоінформаційних технологій та системи експертного аналізу, що знаходить своє застосування в електроенергетиці як базова частина інформаційно-розрахункових систем. Реалізована в ній багаторівнева модель відображення схем з динамічною побудовою та зміною її елементів значно спрощує взаємодію системи і користувача, зменшуючи при цьому ймовірність допущення помилок.