Імітаційне моделювання гнучких технологій регіонального будівництва засобами "Karts Planner 1.0" - Бабіч, В. І.; Перевертун, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто запропоновані авторами нові підходи до управління будівництвом, а також реальні приклади використання власної системи управління будівництвом "Karts Planner 1.0". Виділено низку актуальних проблем будівельних корпорацій (тривалий час підготовки документації, великий апарат для здійснення управління тощо), а також запропоновано низку наукових завдань та елементів новизни для їх розв’язання.