Керування кільцевими розподільчими гідромеліоративними системами - Леві, Л. И.; Ліхоманов, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто модель системи керування кільцевою розподільчою гідромеліоративною системою на базі розрахунків потужності потоків, що подаються в систему і відповідного розташування балансних ланок або низки ланок.