Автоматичне управління в системах біоконверсії - Ратушняк, Г. С.; Джеджула, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні фактори впливу на вихід біогазу при анаеробному бродінні в біореакторах. Наведено дерево логічного виводу, результати експериментальних досліджень та рекомендації щодо автоматичного керування реактором.