Стійкість процесу керування транспортною мережею міста - Дубовой, В. М.; Ковалюк, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості прийняття рішень в ієрархічних системах на прикладі системи керування транспортною мережею міста. Побудовано математичну модель перехрестя з використанням положень теорії масового обслуговування. Розроблено структурну схему системи керування. Досліджено умови стійкості даної системи.