Ефективність методу компенсації впливу флікер-шуму в низькочастотному каналі вихрострумового вимірювача товщин сталевих листових конструкцій - Бучма, І. М.; Ферчук, К. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Промодельовано вплив флікер-шуму в низькочастотному тракті вихрострумового вимірювача товщин сталевих листових конструкцій без компенсаційного каналу та з компенсаційним каналом. Оцінено вплив компенсаційного каналу. Вказано можливість подальшого вдосконалення тракту.