Об’єктно-орієнтований підхід до аналізу автоматизованих систем теплопостачання зі змінною структурою - Максименко, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Продемонстрована можливість застосування об’єктно-орієнтованого підходу до аналізу властивостей та поведінки у часі системи теплопостачання.