Вібраційний гідропривод для пресування промислових відходів - Коц, І. В.; Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано спосіб підвищення ефективності перевезень промислових відходів до місць складування і утилізації за рахунок збільшення коефіцієнта їх ущільнення в бункерах спеціалізованого автомобіля-сміттєвоза. Підвищення ступеня ущільнення досягається внаслідок застосування вібраційного пресового устаткування з гідроприводом. В роботі описано будову та принцип дії вібраційного пресового устаткування, викладені результати комплексних досліджень приводу пресування і оптимізації його параметрів, які можуть бути використані на етапі проектування аналогічного устаткування.