Економіко-математичні та еколого-енергетичні аспекти використання сухої біомаси як альтернативного джерела енергії - Мацюк, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто економіко-математичні та еколого-енергетичні аспекти використання сухої біомаси як альтернативного джерела енергії в Україні, зокрема у Вінницькій області на прикладі соломи. Обґрунтовується висновок про те, що спалювання сухої біомаси у сучасних високоефективних котлах в значній мірі вирішить проблему теплотехнічного забезпечення населених пунктів Подільського регіону.