Підвищення ефективності роботи комбінованих парогазотурбінних енергетичних установок та зменшення екологічного забруднення навколишнього середовища - Кулик, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано модернізовані схеми парогазотурбінних установок, в яких для роботи газової частини використовується тепло, отримане при згоранні твердого палива. При цьому, за рахунок збільшення кількості виробленої електроенергії (збільшення загальної потужності), при спалюванні більшої кількості твердого палива зменшується загальна кількість питомих валових викидів в атмосферне повітря.