Екологічно доцільна комплексна переробка фосфатних руд сульфатами та гідросульфатами лужних металів - Василінич, Т. М.; Петрук, Г. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Комплексна переробка фосфатних руд сульфатами та гідросульфатами лужних металів дає можливість розширити сировинну базу за рахунок використання збалансових фосфатних руд та ліквідувати утворення великої кількості важкорозчинних відходів. Отримані запропонованим методом складні мінеральні добрива можуть застосовуватись на будь-яких ґрунтах без обмеження типів сільськогосподарських культур.