Дослідження впливу сірчаної кислоти на процес кристалізації сульфату заліза з відпрацьованого травильного розчину - Шкірко, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Відпрацьовані травильні розчини доцільно піддавати повній регенерації з утилізацією продуктів, які утворюються. Тому дослідження проводили з метою визначення впливу сірчаної кислоти на процес кристалізації сульфату заліза.