Застосування біоконвеєра для очищення рідких токсичних відходів коксохімічного виробництва - Михайловська, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано застосування біоконвеєрної установки для очистки рідких токсичних відходів ВАТ "Маркохім". Сконструйовано пілотну установку та досліджено зміну концентрацій забрудників під час її функціонування. Показано, що ХСК в аеробній секції знизилась з 1700 до 1014 мг/л, в анаеробній - з 1896 до 634 мг/л; концентрація аміаку в аеробній секції зменшилася з 740 до 610, в анаеробній - з 680 до 249 мг/л.