Напружено-деформований стан та граничне формозмінення при радіальному видавлюванні - Бурєнніков, Ю. А.; Коцюбівська, К. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано дослідження напружено-деформованого стану при радіальному видавлюванні осесиметричної деталі типу "стержень з фланцем" та встановлено вплив основних параметрів процесу на граничне формозмінення.