Аналіз шумових властивостей аналого-цифрових перетворювачів сигналів електрозв’язку в режимі надлишкової дискретизації - Бортник, Г. Г.; Гриценко, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати дослідження шумових властивостей аналого-цифрових перетворювачів з надлишковою дискретизацією. Показано, що збільшення частоти дискретизації покращує відношення сигнал—шум АЦП.