Залежності для теплових розрахунків жаротрубних пучків котлів малої потужності - Степанов, Д. В.; Ткаченко, С. Й.; Боднар, Л. А.; Загаєцька, Т. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто відомі залежності для теплових розрахунків жаротрубних елементів котлів малої потужності. Проведено порівняння результатів та зіставлення з нормативним методом теплового розрахунку котлоагрегатів.