Вимірювальна система для оцінювання активності точок акупунктури людини у стаціонарних та нестаціонарних умовах - Азаров, О. Д.; Снігур, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено вимірювальну систему для оцінювання активності точок акупунктури людини в стаціонарних та нестаціонарних умовах на базі АЦП із ваговою надлишковістю. Показано, що у даній системі є можливість періодичного відновлення метрологічних характеристик її «ядра» – АЦП у нестаціонарних умовах внаслідок виконання так званої процедури самокалібрування, яка дозволяє зменшити або усунути вплив зовнішніх факторів на кінцеві результати вимірювання.