Прогнозування дилатансійної поведінки основ фундаментів мілкого закладання за методом граничних елементів - Моргун, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Зпрогнозовано напружено-деформований стан дилатансійної основи під фундаментом мілкого закладання за методом граничних елементів (МГЕ).