Оптимізація гідророзподільника для гідроприводів з пропорційним електрогідравлічним регулюванням - Бурєнніков, Ю. А.; Козлов, Л. Г.; Лозінський, Д. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано нову схему та конструкцію системи управління гідророзподільником з електрогідравлічним регулюванням. Створена математична модель та виконаний аналіз роботи системи в статичних і в динамічних режимах за допомогою програмного пакета МatLAB Simulink. Виконано оптимізацію системи управління. Знайдено оптимальні сполучення значень конструктивних параметрів: m = 0.4 кг, b = 300, W2 = 0,15·10-3 м3