Експериментальне визначення еквівалентного статичного моменту навантаження та еквівалентного моменту інерції махових мас електропривода трамвая, приведеного до умовної осі - Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
За допомогою розроблених в попередніх роботах методик, розраховано еквівалентний статичний момент навантаження та еквівалентний момент інерції махових мас електропривода трамвая KT4SU, приведених до умовної осі, яка обертається з кутовою швидкістю обертання валів електродвигунів TE022.