Аналіз фазових режимів вимірювання параметрів чотириелементних моделей електротехнічних об’єктів - Володарський, Є. Т.; Бурбело, М. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано похибки вимірювання параметрів чотириелементних двополюсників в скалярному режимі зрівноважування із застосуванням фазових критеріїв квазірівноваги. Показана можливість їх істотного зменшення.