Моделі багатокритеріальної оцінки визначення та прогнозування електричних навантажень гірничих підприємств: модульний підхід - Рогальський, Б. С.; Лисогор, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
В рамках створення моделей багатокритеріальної оцінки визначення та прогнозування електричних навантажень гірничих підприємств по малим вибіркам запропоновано та реалізовано одночасне використання ряду критеріїв математичної статистики. Причому, критерії засновані на різних принципах спостережень, що дає можливість оцінити малу вибірку з різних позицій. Взаємопов’язані між собою критеріальні моделі-модулі реалізовані в програмному та апаратному вигляді.