Математичне моделювання невизначених параметрів режиму електромереж зa допомогою слабких множин - Мокін, Б. І.; Камінський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджуються умови за яких звичайні, нечіткі та слабкі множини можуть узгоджено виступати в якості засобів моделювання відомих та невизначених параметрів режиму електромереж. Пропонуються теоретико-множинні моделі таких параметрів на різних рівнях їх визначеності з використанням звичайних, нечітких та слабких множин.