Вдосконалення механізмів санації вітчизняних підприємств - Білоконь, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджуються проблеми застосування механізмів санації в Україні. Виявлено бар’єри реалізації досудових та судових санаційних процедур. Запропоновано низку законодавчих змін та практичних рекомендацій для вдосконалення та інтенсифікації процесу відновлення платоспроможності вітчизняних підприємств.