Моделювання нестандартного навантаження на висотну просторову стрижневу конструкцію - Свердлов, В. Д.; Попов, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядається моделювання складного технологічного навантаження на висотну просторову стержневу конструкцію. На прикладі наявної споруди "Стелла" виконаний приклад моделювання, розрахунку та запропоновані рекомендації щодо подальшого проектування.