Дослідження НВЧ генератора електричних коливань на основі транзисторної структури з від’ємним опором - Осадчук, О. В.; Семенов, А. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Pозглянуто можливість побудови НВЧ генератора електричних коливань на транзисторній структурі з від’ємним опором на основі двох НЕМТ транзисторів. Запропоновану лінійну еквівалентну схему генератора і отримані рівняння можна використати для моделювання параметрів і характеристик НВЧ генератора з похибкою не більше 10 %.