Застосування частотно-імпульсного кодування інформації у нейронних мережах - Войцеховська, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено кодування вхідних та вихідних сигналів штучних нейронів частотою імпульсної послідовності. Проведено оцінку швидкодії операції множення та проаналізовано завадостійкість сигналів синапсів. Запропоновано електричну схему мультиплікатора вхідного сигналу нейрона і ваги синапсу на біполярних транзисторах.