Дослідження інтегральної нелінійності аналого-цифрового перетворювача у базисі дискретних функцій Фур’є - Бортник, Г. Г.; Бортник, С. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено аналіз інтегральної нелінійності аналого-цифрових перетворювачів з використанням дискретного перетворення Фур’є. Отримано вирази для оцінювання похибки у разі аналого-цифрового перетворення сигналів.