Методи розрахунку тепловіддачі від стінки до локального нерівномірного газорідинного середовища - Степанов, Д. В.; Ткаченко, С. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз гідродинамічних і теплообмінних особливостей локального нерівномірного газорідинного середовища. Виконано уточнення методики обробки експериментальних результатів. Запропоновано розрахункові залежності для визначення інтенсивності тепловіддачі від стінки до локального нерівномірного газорідинного середовища.