ПРОФЕСОРУ В. П. КОЖЕМ’ЯКО — 60 РОКІВ - колегія, Редакційна (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2005)
8 серпня виповнилося 60 років від дня народження Володимира Прокоповича Кожем’яко — відомого вченого в галузі оптико-електронних інформаційно-енергетичних технологій, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка галузевої академії інженерних наук України, завідувача кафедри лазерної та оптоелектронної техніки ВНТУ, члена редакційної колегії нашого журналу.