Про переставні інверсні півгрупи скінченного рангу - Дереч, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Доведено, що переставна інверсна півгрупа без нуля, півгратка ідемпотентів якої має скінченну довжину, є групою.