ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ НАПРУГОЮ 20 КВ - Бахор, З. М.; Козовий, А. Б.; Лисяк, Г. М.; Яцейко, А. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2018)
Проаналізовано особливості техніко-економічних передумов модернізації існуючих розподільних електричних мереж 6 і 10 кВ шляхом їх переведення на напругу 20 кВ. На прикладі електромереж Городоцького району Львівської області показано, що така реконструкція забезпечує високі техніко-економічні показники їх функціонування навіть для прогнозованого суттєвого зростання навантаження. Однак, слід враховувати, що період повернення капіталовкладень складатиме більше 15 років.