АНАЛІЗ НЕСИМЕТРИЧНИХ РЕЖИМІВ РОБОТИ В ТРИФАЗНИХ МЕРЕЖАХ З ВИКОРИСТАННЯМ ОБМІННОЇ ПОТУЖНОСТІ - Денисюк, С. П.; Горенко, Д. С.; Соколовский, П. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2018)
Проаналізовано несиметричні режими в трифазних автономних системах електроживлення. Проведено математичне моделювання роботи спрощеної однофазної системи електроживлення з несинхронними синусоїдальними генераторами. Виконано оцінку дії на трифазну автономну систему електроживлення джерела перешкод змінної частоти. Проаналізовано баланс потоків енергії для трифазної системи через відповідні перетини.