МІКРОПРОЦЕСОРНИЙ ПРИСТРІЙ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ МЕРЕЖЕВИМ БАГАТОРІВНЕВИМ ІНВЕРТОРОМ НАПРУГИ З УРАХУВАННЯМ ОБМЕЖЕННЯ СТРУМУ НАМАГНІЧУВАННЯ ТРАНСФОРМАТОРА - Бомбик, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розроблено мікропроцесорний пристрій системи керування мережевим багаторівневим інвертором напруги сонячного модуля, який дозволяє утримувати режим роботи сонячного модуля в області відбору максимальної потужності. В розроблений пристрій закладено математичну модель системи керування мережевим багаторівневим інвертором напруги з урахуванням значення рівня освітленості, температури сонячного модуля та обмеження струму намагнічування трансформатора. Запропоновано алгоритм роботи розробленого мікропроцесорного пристрою.