ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АСИНХРОННИХ МАШИН ІЗ СУМІЩЕНИМИ ОБМОТКАМИ ЯК ГЕНЕРАТОРІВ ДЛЯ МАЛИХ ГЕС - Михайлюк, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Виконано аналіз та визначено оптимальні параметри для ефективної роботи гідротурбін на малих ГЕС. Досліджено особливості функціонування асинхронних машин із суміщеними обмотками. Запропоновано використання асинхронних машин із суміщеними обмотками як генераторів та побудовано відповідні характеристики.