НАКОПИЧЕННЯ ЕНЕРГІЇ ВІДНОВЛЮВАНИХ ДЖЕРЕЛ НА ОСНОВІ МОРСЬКОЇ ГІДРОАКУМУЛЮВАЛЬНОЇ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ - Васько, П. Ф.; Мороз, А. В.; Пазич, С. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Розглянуто варіанти створення морської гідроакумулювальної електростанції на Азово-Чорноморському узбережжі для відновлюваних джерел енергії.