ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЛУАТАЦІЇ СИЛОВИХ ТРАНСФОРМАТОРІВ В ГІБРИДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ - Білик, А. В.; Кирик, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Проаналізовано умови роботи силових трансформаторів загального призначення з глухозаземленою нейтраллю в гібридних електричних мережах змінного і постійного струму. Виокремлено небезпечні фактори та умови їх виникнення пов’язані з експлуатацією трансформаторів змінного струму поблизу перетворювальних підстанцій.